Μεγάλος Διαγωνισμός Ημέρας Αγίου Βαλεντίνου – Special Valentine’s Day Contest

Διαγωνισμός Semilac Αγίου Βαλεντίνου

Κέρδισε δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Anemolia Mountain Resort Domotel στην Αράχωβα!

Κάνε οποιαδήποτε αγορά προϊόντων Semilac από 29€ και λάβε μέρος στον διαγωνισμό για ένα μοναδικό διήμερο του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 και 15 Φεβρουαρίου, για δύο άτομα!

Ο διαγωνισμός ισχύει από την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στις 00:01 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:59 

Ο νικητής θα κληρωθεί ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://www.random.org/lists/ 

Το όνομα που θα εμφανιστεί στο νούμερο ένα (1) της λίστας, μετά την τυχαία επιλογή, θα είναι και ο νικητής του διαγωνισμού. Τα επόμενα τέσσερα ονόματα που θα βρίσκονται στο νούμερο 2,3,4 και 5 της λίστας μετά την τυχαία επιλογή, θα είναι οι τέσσερις (4) επιλαχόντες κατά σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του.

Εάν ο  νικητής δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του, ο δεύτερος (2) επιλαχών θα είναι αυτός που το κερδίζει. Σε περίπτωση που και ο δεύτερος επιλαχών δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του, ο τρίτος (3) επιλαχών θα είναι αυτός που το κερδίζει και ούτω καθεξής.

Διαγωνισμός Semilac Αγίου Βαλεντίνου - Anemolia resort

Η διαμονή για τον τυχερό νικητή θα είναι στο μοναδικό ορεινό θέρετρο Anemolia Mountain Resort Domotel σε μία από τις Mini Chalet Style Suites!

Οι Mini Chalet Suites είναι άνετα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με ιδιαίτερο χαρακτήρα βασισμένα σε τοπικά στοιχεία διακόσμησης και αρχιτεκτονικής.

Τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, επίπεδη τηλεόραση, μίνι μπαρ, μπουρνούζι και παντόφλες.

Το ιδιωτικό μπαλκόνι προσφέρει απεριόριστη θέα, στην Αράχοβα και στους Δελφούς.

Στο πακέτο διαμονής περιλαμβάνονται δύο (2) διανυκτερεύσεις, πρωινό buffet, χρήση κλειστής θερμαινόμενης πισίνας και γυμναστηρίου, υπαίθριο parking, Wi-Fi internet στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους & Δωρεάν μεταφορά από & προς Αράχοβα κατά τις βραδινές ώρες με το mini bus του ξενοδοχείου. και ένα μπουκάλι κρασί κερασμένο από την ομάδα της Semilac για το τυχερό ζευγάρι!

Διαγωνισμός Semilac Αγίου Βαλεντίνου - Anemolia resort

Θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις; Εάν ναι, δες παρακάτω πως μπορείς να το κάνεις.

Μπορείς να συμμετέχεις περισσότερες από μία φορές στον διαγωνισμό απλά κάνοντας τις αγορές σου.

Για κάθε 10€ αγορών που θα κάνεις άνω των 29€ θα κερδίζεις μία ακόμη συμμετοχή.

Δηλαδή, εάν το συνολικό σου τελικό ποσό είναι 39€, θα έχεις 2 συμμετοχές… 

εάν είναι 49€ θα έχεις 3 συμμετοχές… 

εάν είναι 59€ θα έχεις 4 συμμετοχές…

εάν είναι 69€ θα έχεις 5 συμμετοχές και ούτω καθεξής… 

Και δεν τελειώνει εδώ... αύξησε κι άλλο τις πιθανότητες να κερδίσεις τον διαγωνισμό!

Πάτησε το παρακάτω κουμπί και ακολούθησε μας στο Instagram. Με αυτόν τον τρόπο και τόσο απλά, πρόσθεσε ακόμη μία συμμετοχή σου στον διαγωνισμό μας!

Ξεκίνα λοιπόν, κάνε τις αγορές σου και γίνε εσύ ο τυχερός νικητής για ένα μοναδικό διήμερο στην υπέροχη Αράχοβα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Γιατί, ο Έρωτας είναι ένα ταξίδι!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment